شنبه، بهمن ۰۹، ۱۳۹۵

ممنوعیت حجاب در دفاع از حقوق زنان


برخی ها ممنوعیت حجاب را آن روی سکه ی حجاب اجباری میدانند با این توجیه که در هر دو مورد، قانون در رابطه با پوشش زنان محدودیت هایی میگذارد. ممنوعیت حجاب و حجاب اجباری ولی از یک جنس نیستند. ممنوعیت حجاب به دلیل احترام به حقوق زنان انجام می گیرد، ولی حجاب اجباری به دلیل زیر پا گذاشتن حقوق آنها.

حجاب، یک نوع پوشش نیست. حتی اگر زنی خودش حجاب را انتخاب کند، این انتخاب هیچگونه شباهتی به انتخاب بین پوشش های متفاوت، مثلا بین دامن و شلوار، ندارد. حجاب، سمبلِ زن ستیزیِ اسلامی ست و نصفِ بشر بودنِ زن را به نمایش میگذارد. هدف حجاب، به نمایش گذاشتنِ دائمیِ بی حقوقیِ زن طبق قوانین اسلامی ست. جدا از اینکه طرفدار یا مخالف ممنوعیت حجاب باشیم، این نکته را نباید نادیده گرفت.
 .

جمعه، بهمن ۰۱، ۱۳۹۵

هنر ِ نیاموختن


یک کتابی دیدم به آلمانی، از عنوانش خیلی خوشم اومد: "هنر ِ نیاموختن". فکر کردم در ستایش "نیاموختن" است، ولی بعد دیدم عنوانش مثلا انتقادی بوده. معلوم نیست چرا کلمه ی "هنر" رو به کار برده که جنبه ی مثبت داره معمولا.

نیاموختن هم مثل آموختن میتونه بسیار مثبت باشه. بستگی داره آدم چی رو می آموزه، و از آموختن چه چیزی خودداری میکنه. اینکه آدم یاد نگیره با بالا رفتن سن دائما خودش رو با هر چیز گندی تطبیق بده، اینکه آدم یاد نگیره در برابر زور تسلیم بشه، کرنش کنه، اینکه یاد نگیره ایده آل ها یا "آرمان" هایش رو به بهانه ی "واقع گرایی" به باد بده، و خیلی موارد جزیی و بزرگ دیگه، همه جزو "هنر" نیاموختن اند. آموختن مقاومت در برابر آنهایی که دائما در گوش آدم می خوانند که "حالا سن ات بالاتر رفت، می فهمی زندگی یعنی چه!"، دقیقا به معنای نیاموختنِ آن نوع درسهای زندگی ست که تسلیم شدن را به آدم می آموزند.

. 

دوشنبه، دی ۲۰، ۱۳۹۵

برنامه ریزی ایران برای ترور یک سیاستمدار آلمانی



"به گفته دادستانی آلمان راینهولد روبه (Reinhold Robbe) از حزب سوسیال دمکرات آلمان و رئیس پیشین انجمن آلمان در اسرائیل به این خاطر از سوی ایران مورد جاسوسی قرار گرفته تا در اقدامی احتمالی ترور شود.

به گزارش سایت اینترنتی شبکه اول تلویزیون آلمان (ARD) یک دانشجوی پاکستانی که سال گذشته میلادی به عنوان جاسوس احتمالی سازمان اطلاعات جمهوری اسلامی بازداشت شده بود، زندگی روزمره این سیاستمدار آلمان را بررسی کرده و مسیرهای آمد و رفت او را تحت نظر داشته است.

شبکه‌های سوم آلمان WDR و NDR و همچنین نشریه "زوددویچه سایتونگ" به اطلاعات و داده‌های گسترده‌ی دادستانی کل المان در این ارتباط دست یافته‌اند که نشاندهنده‌ی جاسوسی دانشجویی پاکستانی به نام سید مصطفی ح. برای جمهوری اسلامی ایران هستند.
این دانشجوی ۳۱ ساله در اوایل ژوئیه سال ۲۰۱۶ میلادی به ظن جاسوسی و خبرچینی بازداشت شده بود. پیش از آن نیز سازمان اطلاعات و امنیت آلمان متوجه فعالیت‌های او شده بود.

گفته می‌شود که فرد مزبور نه تنها درباره رئیس پیشین انجمن آلمان و اسرائیل، بلکه درباره یک استاد فرانسوی-‌اسرائیلی نیز دست به جاسوسی زده داده است. این استاد فرانسوی- اسرائیلی شاغل در یک دانشسرای عالی اقتصاد در پاریس است.

سیاستمدار آلمانی زیر ذره‌بین

طبق اتهام‌نامه دادستانی آلمان قصد این دانشجوی پاکستانی از جاسوسی و خبرچینی به احتمال قوی انجام سوءقصد به نهادهای فعال در ارتباط با اسرائیل و همچنین نمایندگان این نهادها بوده است.

به گفته مقامات آلمانی این امر که کم و کیف حضور و رفت‌وآمد دقیق راینهولد روبه در زندگی روزمره و کاری از سوی این فرد به دقت زیر نظر گرفته و ثبت شده است، شاهدی است بر این مدعا.

همچنین اینکه این جاسوس ساختمان انجمن آلمان و اسرائیل را مدت‌ها زیر نظر داشته و جزییات مرتبط به آن را ثبت کرده است، به عنوان نشانه‌ای محرز در ارتباط با احتمال سوءقصد ارزیابی شده است.

آنگونه که در گزارش شبکه اول تلویزیون آلمان آمده است، این دانشجوی پاکستانی به ویژه توجه خاصی به این نکته داشته که راینهولد روبه چگونه از طریق وسایل نقلیه عمومی از آپارتمان شخصی‌اش در برلین به ساختمان انجمن آلمان و اسرائیل در مرکز برلین رفت و آمد می‌کرده است.

تحقیقات دادستانی آلمان در باره‌ی انگیزه‌های دقیق سوءقصدی احتمالی به جان این سیاستمدار آلمانی هنوز ادامه دارد. در گزارش شبکه اول تلویزیون آلمان به یکی از نظریه‌های محافل امنیتی در این مورد اشاره شده که طبق آن، جمهوری اسلامی قصد داشته در صورت حمله هوایی اسرائیل به تأسیسات اتمی ایران از آمادگی لازم برای پاسخگویی برخوردار باشد.

"جاسوسی ناشیانه"

البته مدارک و شواهد گوناگونی که از سید مصطفی ح. ضبط شده‌اند، حاکی رفتار و فعالیت‌های ناشیانه‌ی او هستند. به گزارش شبکه اول تلویزیون آلمان این جاسوس ۳۱ ساله برای "سفارش‌دهند‌ه‌ی احتمالی خود، یعنی ایران" گزارشی با استفاده از پاورپوینت و به زبان انگلیسی تهیه کرده که در آن هم اشتباهات املایی به چشم می‌خورد و هم اطلاعاتی نادرست درباره سیر زندگی راینهولد روبه.

جاسوسی علیه روبه که مدت زیادی نماینده‌ی حزب سوسیال دمکرات در پارلمان آلمان بوده، اولین مورد مشخص است که یک سیاستمدار آلمانی هدف عملیات جاسوسی سازمان اطلاعاتی جمهوری اسلامی قرار گرفته است.

بنا بر گزارش سایت شبکه اول تلویزیون آلمان سید مصطفی ح. به طور رسمی مشغول تحصیل در رشته مهندسی در دانشگاه برمرهافن بود و همچنین در مرکز هوانوردی و فضانوردی در شهر برمن کار می‌کرده است.

گفته می‌شود که افزون بر این جاسوس ۳۱ ساله یک شهروند پاکستانی دیگر نیز در ارتباط با این جریان بازداشت شده بوده است. اما از آنجایی که او درایو دیسک سخت کامپیوتر خود را کاملا پاک کرده بوده است، مدرکی علیه او کشف و ضبط نشده و او نیز به این خاطر آزاد شده است. طبق گزارش سایت شبکه اول تلویزیون آلمان این فرد ظاهرا بلافاصله پس از آزاد شدن آلمان را ترک گفته و به کشوری دیگر رفته است."

.

فحش ندید، کان بدید، یا حتی جان بدید!


یکی از آشنایان در فیسبوک لینک مطلب آقای فرخ نگهدار در گرامیداشت و دفاع از رفسنجانی را گذاشته و بالاش نوشته لطفا نظر بدهید، ولی از بکار بردن "کلمات زشت" خودداری کنید.

فرخ نگهدار با دفاع از رفسنجانی، ترور و شکنجه و تجاوز را تبلیغ میکند. مخالفین را میکشند و شکنجه میکنند، حق هر گونه اعتراض را سلب میکنند، همه را خلع سلاح میکنند، و خودشان با سلاح سنگین با مخالفین روبرو میشوند، تازه شرط هم میگذارند که باادب باشید و فحش ندهید. یعنی حتی این ابتدایی ترین حق را هم از آدم میگیرند. یعنی فحش به قاتلین و متجاوزین و شکنجه گران افراد بی دفاع و بی سلاح، مساوی میشود با بربریت و بی فرهنگی. یعنی به قاتل و متجاوز و شکنجه گرمان هم باید ماچ بدهیم! صلوات...

(بر خلاف میل شدیدی که در این لحظه به فحش دادن دارم، مجبورم به خاطر چند لایک خودسانسوری کنم! .... آ... ب... ف... ک... د... پ... ک... ف...)


منبع: صفحه فیسبوک بنده

.

سه‌شنبه، دی ۱۴، ۱۳۹۵

چه کسانی مخالف تحریم اقتصادی جمهوری اسلامی اند؟!


تا حدود بیست سال پیش تقریبا همه نیروهای اپوزیسیون طرفدار تحریم اقتصادی جمهوری اسلامی بودند. ولی کم کم اکثر آنها مواضع شان نسبت به جمهوری اسلامی نَرم تر شد و به مخالفت با تحریم روی آوردند. در طی این دو دهه نیروهایی که با جمهوری اسلامی نزدیکی سیاسی داشتند، توانستند بخش بزرگی از اپوزیسیون را به دنبال خود بکشانند. خواست "سرنگونی" تبدیل به "رفرم" و "اصلاحات" در چهارچوب نظام شد، دفاع از حقوق اقلیتهای قومی جای خود را به دفاع از تمامیت ارضی جمهوری اسلامی داد، نزدیکی و حتی همکاری با جمهوری اسلامی قبح خود را از دست داد و دفاع بخش بزرگی از اپوزیسیون از شرکت در انتخابات، مشروعیتی جدید به جمهوری اسلامی بخشید.

 دلیلی که مخالفین تحریمها در توجیه مخالفت خود مطرح میکنند این است که با تحریمها وضع اقتصادی مردم بدتر می شود. در دوران آپارتاید، آفریقای جنوبی سالهای طولانی مورد تحریمهای همه جانبه ی بین المللی قرار داشت، ولی هیچ سیاهپوستی نمیگفت تحریمها نباشد، چون پول تو جیب من کمتر می شود و سفره م خالی تر می شود. چرا که حاضر بودند از خودشان مایه بگذارند تا آن نظام سرنگون شود. چون با آن نظام مخالف بودند و خودشان را مورد استثمار و تبعیض می دیدند. و درست برعکس، اینکه خیلی از ایرانیها دلیل می آورند که تحریمها به نفع جیب ما نیست، نشان میدهد که با جمهوری اسلامی آنقدرها مشکل ندارند و بخاطر وضع مالی شان حاضرند این نظام بیشتر از اینها هم عمر کند و تمام دنیا را به خاک و خون و کثافت بکشد.


مردمی که این نظام را روی کار آورده اند و در تداوم عمر آن سهیم اند، مجبورند تاوان آن را هم بپردازند. همانطور که مردم آلمان در دوران نازیسم مجبور شدند تاوان بپردازند.

دوشنبه، دی ۱۳، ۱۳۹۵

سازمان راه کارگر: "ترامپ، بدتر از خامنه ای و سپاه پاسداران"


سی تن از فعالان سیاسی مقیم خارج از کشور نامه ای به دونالد ترامپ نوشته اند و از او خواسته اند، تحریمهای شدیدتری علیه سپاه پاسداران و خامنه ای وضع کند. سازمان راه کارگر در بیانیه ای این درخواست-نامه را با لحنی بسیار خصمانه محکوم کرده و امضاکنندگان آن را "خائن" و "وطن فروش" نامیده. این واکنش البته منحصر به این سازمان نیست و بسیاری از فعالان سیاسی دیگر نیز چنین واکنشی از خود نشان داده اند. جالب اینجاست که نامه نوشتن به خامنه ای و روحانی و حتی رای دادن به نظام جنایتکار جمهوری اسلامی چنین واکنشهای تندی از جانب این نیروها برنمی انگیزد، ولی درخواست تشدید تحریم ها علیه سپاه پاسداران و خامنه ای از ترامپ، سازمان راه کارگر را آنچنان برآشفته کرده که خواهان بایکوت این سی نفر شده. سوال اینجاست که آیا صرفا نامه نوشتن به ترامپ باعث چنین عکس العملی شده یا این خواسته که علیه سپاه تحریمهای شدیدتری وضع شود؟! به هر صورت هر چه باشد، خامنه ای و سپاه پاسداران از نظر اینها وطنی و خودی به شمار میروند.

.