شنبه، تیر ۲۰، ۱۳۹۴

خیار تو کونمون بکنیم یا موز؟



خواننده ای پرسیده که بهتره آدم خیار تو کونش بکنه یا موز؟ از آنجا که من همیشه به فکر محیط زیست هم هستم و با اسراف شدیدا مخالفم، فکر میکنم که موز برای این کار بهتر باشه. اینم دلیل خردگرایانه و منطقی من:

از آنجا که آدم بعد از این عملیات نباید میوه رو حروم کنه و دور بریزه، موز برتر از خیاره. حتی اگه آدم کاندوم استفاده کنه (که البته حتما باید این کار رو بکنه تا کونش با مواد شیمیایی ای که به میوه ها میزنن، آلوده نشه)، حدسم اینه که خیار در حین عملیات بر اثر گرمای بدن کمی پخته بشه و دیگه به درد خوردن نخوره. موز ولی به دلیل پوست کلفتش مستحکم تره و من حدسم اینه که اگه بعد از عملیات چند ساعت در یخچال نگه داشته بشه، همچنان تازه ست و قابل خوردن.


می 2013
 .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر